MIEKS

MIEKS

MIEKS, met Mieke als frontvrouw, is een singer-songwriter met 8-koppige band uit Tilburg. Mieke haar levensreis begon in een achtbaan; geboren met 27 weken, maar met een ongekende vechtlust haalt zij al jaren haar rebelse kant naar boven om er het beste uit te halen. Dat gevecht hoor je terug in haar autobiografische liedjes.

Schrijven geeft haar rust én zingen een gevoel van vrijheid. Ze bracht daarom al verschillende nummers uit, waaronder Unruled Game”. Deze werd genomineerd voor de Top40 Tipparade.  

Ze is energiek, enthousiast en puur. Deze eigenschappen hoor je niet alleen terug in haar muziek, maar zie je ook in haar performance. Deze artiest weet met haar mix van soul en rock als geen ander de obstakels en pieken in het leven over te brengen.  

Met een flinke band van maar liefst 8 man versterken zij de power van MIEKS naar de luisteraar. Momenteel werken zij aan de nieuwe single en debuut EP die zullen verschijnen in het najaar van 2024. Invloeden zoals Amy Winehouse, Måneskin en Beth Hart hoor je terug in haar muziek. 

Dankzij haar muziek is zij een voorbeeld in hoop en niet zomaar opgeven, terugzakken maar hoger pieken en bovenal het leven vieren. Laat je meeslepen door de klanken van MIEKS en ervaar de oprechtheid en passie die ze in haar muziek legt. Zo is Mieke, en zo is de muziek: elke dag is een uitdaging maar het boek is oneindig: elk stukje van haar muziek is een gift vol herkenning, power en hoop.

    Hoofdsponsoren

    Subsponsoren

    Vrienden