The Djays

The Djays

The Djays is een band ontstaan uit een hechte familieband. Papa Henry, mama Cindy en de toen jonge broertjes Djay Djay (12) en Djaygo (11) speelden op verjaardags- en familiefeestjes. In augustus 2019 is de 4-mans familieband uitgebreid met “tante Djamila en “oom Roberto” speciaal om deel te nemen aan de (online) wedstrijd The Voice Family. Dit was een fantastisch muzikaal avontuur en de deelname werd bekroond met een 3e plaats van Nederland, Helaas werden alle geplande optredens gecancelled door Covid-19 en is er als alternatief in die tijd heel veel thuis gerepeteerd en in de huiskamer opgenomen maar daarna werd het stil rond The Djays………

Tot september 2023…..Djay Djay (16) neemt het initiatief om samen met wat muzikale vrienden en zijn broertje Djaygo (15) een band te vormen. Eigenlijk met het idee “ik zie wel of het iets wordt”. Vol enthousiasme storten de jonge muzikanten zich op de zelf uitgekozen nummers. Want zoals Djay Djay zegt, iedereen mag zijn eigen liedjes inbrengen en die proberen we dan ook zo goed mogelijk in een The Djays sausje te spelen. En toen kwam de vraag “welke naam krijgt de band”? Na gezamenlijk beraad is de naam The Djays toch weer overgenomen. The Djays had natuurlijk al naamsbekendheid met het Voice Family avontuur en eigen social media kanalen met de nodige volgers, dus wat is er dan makkelijker om dit over te nemen. Alleen even de “oudjes” vervangen door de “jongere generatie”.

Doordat iedere muzikant zijn of haar eigen gekozen nummers mag inbrengen vliegt het repertoire alle kanten op. Maar dat is juist zo leuk. En dankzij de verschillende achtergronden en muzikale invloeden weten The Djays een unieke mix te creëren van verschillende genres, zoals pop, (indo)rock(&roll), soul en funk.

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

Vrienden